{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Balder *Altid Elsket* 1998

2.180 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Emma & Kartofflen *
Kvinde | 23 år | Oprettet: 25. jul 2010


Anden særlig race Balder *Altid Elsket*

Fødselsår:
1998
Højde:
Han er ikke målt men en lille hest så vil tro 153-157cm.
Temperament
Balder har det roligste temperament. Da han er tidligere elev hest er han meget rolig og bliver sjællendt bange.
Men nu har vi snart haft ham i 2 år så han har glemt alt om sin fortid :-)
Gangarter
Skridt: Dejlig gyngene lidt langsom hvis man ikke driver lidt :-)
Trav: En meget mærkelig gang. Og svær at side ned i.
Galop: Godt gyngene lidt hurig oppe på ham :-)
Stævner
DRESSUR:
Fredensberg ridecenter
60,6
tredje plads:) blev første uplacerede:D

GRK
ved ikke hvilken plads men gætter på omkring nr sidst.Dressur
Men fik fra 50-58%


SPRING:
GRK stævneD LD spring
havde en flot runde, men jeg faldt af i trejde sidste spring, mine ben var frosne, havde en dårlig afstand og springene var alt for høje slet ikke en LD..
blev disket.

Blåvandshuk Rideklub.
Le bom og stop 8 Fejl :-)
Ld 1 plads :-)
Han var skøn


DISTANCE

Blaabjerg rideklub.
LC1 på 22 km.
Gennemført.
Stamtavle
Ingen.
Men han er blanding fjodhest og oldenborg.
Køn
Ja han er super skøn.
Vallak :-)
Bemærkninger
Den 17/10 Har jeg haft ham i 2 år.
Han er en skøn lille hest som ikke vil gøre nogen fortræd. Men han er tung og lidt klodset så han kan godt komme til at træde på en.
Vi kender ikke hans fødselsdag så jeg siger altid det er den 17/8 Da jeg fik ham der.
Jeg deler balder med min mor og min søster. Som var meningen men hun er ikke intreserrer mere så nu er det kun mig og min mor. Hvis hun for lov;-) Jeg har næsten overtaget Balder nu.
Han kom faktisk som en overraskelse. Jeg var på ferie med min far og søster, Mens min mor var ude og købe ham. Da jeg kommer hjem fra ferie skal vi på gården. Men aner ikke hvorfor. Men så står Balder der og han er vores nu.


Lige Pt. har mig og Balder en god tid.
Han er begyndt at være en god Møffe, og specialt nu hvor Zeus er væk har jeg meget mere til overs for Balder. vi er også begyndt at springe igen. efter en meget lang pause hvor jeg ikke gad Balder. han skal med mig på ridelejre, hvor vi sikkert for et tættere bånd :-)


Vi har nu købt spring sadle så det går meget fremad i spring. Og Dressuren er også godt på vej. Men vi skal arbejde på galoppen og side ned i sadlen i trav. Men min mor har fået problemer med ham. Han tar bidet og hun kan ikke få ham i ordenlig galop. Så en dag skulle hun have undervisning, Men Balder var ikke så god så ridelæren satte sig op på ham. Men det skulle hun aldrig have gjordt for det gik skidt. Jeg tror ikke Balder kan lide hende HahaXD Men han er altså ved at blive en godt hest nu. Han har tabt sig og vi har købt nyt spring hovde tøj og hut:-) Vi er også begyndt at trailer træne med ham. Det går godt nu.

Dressur går meget fremad med Balder.
Han er ved at blive en god lille hest. Han skal snart ud og starte distance på 22 kilometer, håber det kommer til at gå godt. Spring går lidt langsomt. Men det går også fremad.


Balder var til distance i dag. Det gik fint. Han gennemførste løbet og fik en roset med hjem.
Men jeg blev lidt sur på ham da vi skulle læse ham igen. Han var så stædig, han gad bare ikke op. Men han klarede det fint til Distance og håber der kommer flere af dem.
På Tirsdag skal vi springe ved Philip Lóven, Det bliver så spændene :D


Endelig blev det tirsdag. Det var så fedt, Philip er en god undervis og det var dejligt at prøve noget nyt. Balder var så fin. Vi sprang en svær og lang bane men han klarede det helt flydene. Mente tilskuerne. Men når man sad på ham var det ikke helt så flydene. Vi fik en masse god ros fra Philip. Vi skulle bare huske at holde galoppen og træne sving.
Har aldrig været så stolt af min lille Ponz som i dag :'D

Han er virkelig blevet vinter kulder nu. Det er helt utrolig så ukoncentreret og frisk han er.
Men er så blevet rigtig fotogen nu ;D

De fleste steder er vi næsten på toppen igen efter vores vinter kulder hed og min skade. Spring reder han min røv hver gang. Dressur går langsomt fremad. Han er en rigtig bangebuks overfor de fleste ting og koncentrere sig ikke 100% om mig. Men det kommer vel med tiden.
Endelig er jeg meget heldig. Han vil aldrig være den pony jeg ønskede mig. Og jeg vil altid dybt inde på en måde hade ham. Men Når man ved han gør sit bedste så synker hadet mere og mere, også glemmer man den helt. Tænker ofte på hvilke en god hest han er, Han gør sit bedste i spring og viser sig godt frem og nyder det, Han er ikke verdensmester i dressur men han gør hvad han kan, Og det er bedre en mange andre heste jeg kender. Han er helt trafik sikker. Kan godt blive bange men han løber ikke medmindre han har din tilladelse. Og alt det fik vi for kun 5000.
Pengene er så ligemeget når vi taler om ens bedsteven. Men så er der andre der køber ponyer og heste til en hel bondegår og for intet ud af dem.
Han gør alt for at vise sin tillid og sit talent. Når vi springer er det som om han siger jeg bare skal holde fast så klare han banen for mig. (Dog kan han blive for glad og styrte rundt på banen) Han kan blive bange og hoppe til side eller stoppe, Men stoler nok på mig til at gå frem med min støtte. Og vente på mit singal til at må flygte.
På mange måder er han den perfekte hest. Men han har dog sine dumheder. Men hvem har ikke lige det.
Han vil dog aldrig blive min drømme pony, Men han vil altid være min bedste møffe ven!<3

Balder blev mandag den 23 marts 2015 aflivet.
Han fik sidste vinter konstateret kronisk asmatisk bronkitis. Vi fandt det ikke som en mulighed at beholde ham på det princip at han skulle leve udelukket på medicin og stadig have det dårligt, kun for at vi kunne beholde ham.
Vi besluttede at det var på tide at sende ham til de evige græs marker (uden alt det støv)
Jeg er rigtig glad for at jeg fik så god til til at forberede mig til hvad der skulle ske. Jeg tilbragte den sidste nat sammen men ham, mandag morgen var han klar. Vi havde lidt problemer med at læsse ham, men sådan har det altid været. Og så typisk Balder han er, for jeg da os lige et sidste blåt mærke.
Da vi ankommer fik vi nogle minutters afsked. Jeg kunne ikke klare at være der da det blev gjort med pistol. Men jeg fik lov til at se ham bagefter, han lå og sov så fredfyldt. Han var omgivet af mad lige til det sidste.
Hver gang jeg tænker på ham begynder alle følelser at komme.
Jeg ved at han har det bedre nu, han står deroppe og nyder ikke at være halt eller at have problemer med lungerne. Nu kan han løbe og være glad.
Balder var en hest der gik gennem ild og vand for sin ejer, han gjorder altid sit bedste. Jeg har haft nogle af de bedste øjeblikke i mit liv med ham. Ord kan ikke beskrive hvad jeg føler lige nu. Når folk sagde " det er bare en hest" forstår de intet. Balder var ikke bare en hest, han var min støtte, min bedre halvdel, min glæde. Han var min bedste ven.
At miste sin bedste ven er ligesom at miste en del af din sjæl!

Hvil i fred Balder.
Jeg vil altid elske dig uanset hvad der sker!
Kommentér på:
Anden særlig race Balder *Altid Elsket*
Annonce